Meja - Förening för kvinnohistoria och genusforskning

Kommande program Meja

Var? Studieförbundet Vuxenskolans lokal, Litsvägen 22, Östersund

När? Måndagar kl 19.00

För vem? Alla intresserade är välkomna att delta på Mejas möten.

Kostnad? 30 kr för medlem, 50 kr för icke medlem och då ingår fika. Kontanter gäller.

Sommaruppehåll! Passa på att promenera i Östersund med Mejas Kvinnokarta!

Måndag 27 augusti: Uppstartsträff

Terminens första träff startar vi upp vår verksamhet inför hösten. Vi formar två arbetsgrupper: en för den kvinnohistoriska databasen och en för översyn av kvinnorkartan. Fundera på vad du vill engagera dig i! Tillsammans går vi också igenom hemsidan och spånar på innehåll och utseende.

Måndag 24 september: ---

Måndag 29 oktober: ---

Torsdag 8 november: Föredrag

Meja är med i nätverket Kulturföreningenar i samverkan som varje höst arrangerar en föreläsning med en spännande person eller ett intressant ämne. Mer information kommer under hösten.

Observera! Annan tid, plats och kostnad än normalt!

Måndag 26 november: ---

Program kommer.

Känner du till ett spännande kvinnoöde som du vill dela med dig av? Eller känner du en intressant person som vill komma och hålla i ett medlemsmöte? Tveka inte att höra av dig med dina tips och idéer till Meja! Kontaktuppgifter hittar du under Kontakter.